Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Sremska Mitrovica: Za sanaciju nasipa 43 miliona dinara

Za sanaciju nasipa oštećenih prilikom majskih poplava na području Sremske Mitrovice potrebno je, prema procenama stručnjaka iz Vodoprivrednog preduzeća "Sava", obezbediti 43 miliona dinara, dok je grad spreman da za to pripremi svu projektnu dokumentaciju.

Dečak poginuo na Mikonosu

Na popularnom grčkom ostrvu Mikonos danas se na moru dogodila nesreća u kojoj je poginuo 10-godišnji dečak.

Irska: Oluja prevrnula 80 jedrilica

Obalska straža Severne Irske danas je pokrenula akciju spasavanja članova posade oko 80 manjih jedrilica koje su se prevrnule u oluji dok su učestvovale u regati.

Dinar sutra rekordno slab

Dinar će sutra nastaviti četvorodnevnu tendenciju pada kursa prema evru i to za 0,2 odsto ili 23 pare, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 117,3120 dinara za jedan evro.

List "Pobjeda" u stečaju

Najstarije crnogorske novine, list "Pobjeda", od danas se i formalno nalaze u stečaju zbog duga od skoro 1,5 miliona evra.

Subotica: Licenca privatnom domu za stara lica

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin uručio je licencu za rad privatnom Domu za smeštaj starih lica "Baćo i Nana", u sklopu aktivnosti koje imaju za cilj uvođenje reda u ovu oblast socijalnog zbrinjavanja.

Ispituje se privatizacija NIS-a

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović formirao je specijalni istražni tim koji će ispitati sve činjenice i okolnosti vezane za privatizaciju Naftne industrije Srbije (NIS). Kompanija je prodata 2008. godine.