Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Uhapšen zbog krađe električnih kablova

Dvadesetpetogodišnji P. J. sa područja Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je kroz devet teških krađa ukrao 270 metara električnih kablova i time oštetio javna preduzeća "Elektromreža Srbije", "Železnice Srbije" i "Elektrodistribucija" u Sremskoj Mitrovici.

Haos u Britaniji zbog uragana

Za samo nekoliko sati uragan "Berta" je u nekim delovima Velike Britanije doneo količine kiše koje inače padnu u toku jednog meseca.

Veliki požar u skladištu u Splitu

U Splitu je danas oko 19 sati izbio veliki požar u radionici i skladištu kompanije "Konstruktor inženjering", a čuju se i eksplozije, prenose hrvatski mediji, navodeći da su na terenu sve raspoložive vatrogasne snage.

Nema ebole u Rumuniji

Rumunski zdravstveni zvaničnici saopštili su danas da muškarac, za koga se sumnjalo da je oboleo od teške infektivne bolesti, ipak nema ebolu.

Zrenjaninac najviši u Vojvodini

Dalibor Micić, 228 centimetara visok Zrenjaninac i ubedljivo najviši čovek u Vojvodini, svojom visinom pleni i prava je atrakcija.

Ošamario saobraćajca

Policija u Bujanovcu uhapsila je muškarca zato što je ošamario saobraćajnog policajca prilikom obavljanja službene dužnosti.