Ošamario saobraćajca

Policija u Bujanovcu uhapsila je muškarca zato što je ošamario saobraćajnog policajca prilikom obavljanja službene dužnosti.
Policija u Bujanovcu uhapsila je muškarca zato što je ošamario saobraćajnog policajca prilikom obavljanja službene dužnosti.

Incident se dogodio na ulazu u selo Veliki Trnovac, tokom redovne kontrole saobraćaja kada je policajac zbog prekršaja zaustavio vozilo kojim je upravljao sin osumnjičenog.

Sumnja se da je 48-godišnji muškarac čiji su inicijali M.DŽ. izašao iz vozila sa mesta suvozača, počeo raspravu sa policijskim službenikom i u jednom trenutku ga ošamario, saopštio je MUP Srbije.

On je uhapšen zbog napada na službeno lice.

  • Y

    11.08.2014 01:17
    Ali, sve je ovo simptomatično!
    Građani Bujanovca / Preševa / Medveđe ponašaju se kao da ne žive u ovoj državi (pardon: "državi"). Ne plaćaju struju, komunalije, napadaju policiju i sl. Represija? Akcija = reakciji. Uskoro zbogom i ovoj teritoriji. Srbija se približava proročanstvu: "pod jednom šljivom". Da im nema Vojvodine... Ali, i to je pitanje koliko će trajati.
  • Sima

    10.08.2014 19:37
    Više
    Ovi policajci, izvinjavam se svi u Srbiji koji imaju uniformu pa makar bilo i čistačica u domu zdravlja, stavljaju se iznad samog Gospoda Boga. Pitanje kako je policajac postupao, u njima su geni UDB-e.
  • Bole

    10.08.2014 15:02
    e jbg
    Nisu se nagodili po novom zakonu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija