Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Šumaherovo stanje stabilno

Zdravstveno stanje bivšeg svetskog prevaka u Formuli 1 Nemca Mihaela Šumahera stabilno je, potvrdila je danas njegova menadžerka Sabine Kem.

Sirijski hakeri napali Skajp

Hakerska grupa "Sirijska slobodna armija", koja podržava sirijskog predsednika Bašara al Asada, preuzela je odgovornost za hakerski napad na naloge korisnika internetskog servisa "Skajp", prenose agencije.

VIDEO: Vatrogasac ispalio vatromet u gomilu

Na dočeku Nove godine nešto posle ponoći ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, vatrogasac je uzeo vatromet od stranaca i nakon ispaljivanja istog došlo je povreda nekoliko osoba.

Tri eksplozije u Mogadišu

Tri bombe eksplodirale su danas u roku od jednog sata ispred hotela Džazira blizu međunarodnog aerodroma u somalijskoj prestonici Mogadišu, a poginula je najmanje jedna osoba.

Perkoviću određen pritvor

Županijski sud u Zagrebu odredio je danas pritvor Josipu Perkoviću, nekadašnjem funkcioneru jugoslovenske i hrvatske tajne službe.

Od danas veći PDV

Niža stopa poreza na dodatu vrednost (PDV) u Srbiji je od 1. januara 2014. povećana na 10 odsto, a kod prometa i uvoza kompjutera i računarskih komponenti na 20 odsto.

Vlasnik hotela zatvorio šankere u sobu i tukao ih

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 časova D.D. (24) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru.