Loznica: Bivši bokser pretučen metalnim palicama

U centru Loznice, u sredu oko 4 sata, dogodila se tuča u kojoj je prebijen nekadašnji bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore Predrag Kovačević Paskovac.
U centru Loznice, u sredu oko 4 sata, dogodila se tuča u kojoj je prebijen nekadašnji bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore Predrag Kovačević Paskovac.

Kovačević tvrdi da su ga pretukli navijači Partizana.

U kafiću "Piramida", u strogom centru Loznice, kraj gradskog šetališta dogodila se velika tuča u kojoj je "deblji kraj“ izvukao i bivši bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore, bokser Loznice, Crvene Zvezde i banjalučke Slavije, Lozničanin Predrag Kovačević zvani Paskovac, pišu Novosti.

On je "zaradio", pored ostalog, četiri kopče na glavi.

Kovačević tvrdi da su ga, iz čista mira, napala četvorica mladića, koje nije ni poznavao, a tek, posle svega je "čuo da su vatreni navijači Partizana, među kojima i S.A. koji je poznat javnosti po tome što je pripadnicima Žandarmerije pokazivao zadnjicu na stadionu“.

"Bio sam na dočeku Nove godine, došao sam u rodni grad iz Nemačke, gde treniram i takmičim se kao profesionalni bokser", kaže za Novosti Kovačević. "Momci su krenuli na mene fizički, ali i uz korišćenje staklenih boca. Nekako sam uspeo, u prvoj turi da se odbranim, pozvao sam policiju, ali do dolaska policije bilo ih je duplo više. Krenuli su metalnim palicama na mene. Zadobio sam mnoštvo udaraca po telu i glavi, ali sam, koristeći stolice i druge veštine, uspeo da sačuvam život. Da nisam bio kadar i vešt, izgubio bih glavu, ni kriv ni dužan".

U policiji su izjave dali i momci za koje Kovačević tvrdi da su navijači Partizana i on.

U sadašnjoj fazi, kako saznaju Novosti, osumnjičena je i jedna i druga strana u tuči, koja je, po razmerama, bila jedna od najvećih u gradu u poslednjih desetak godina - srećom, bez upotrebe vatrenog oružja. Istraga, koju vodi opštinsko tužilaštvo u Loznici, ustanoviće ko je i koliko, zaista, kriv.

  • Miki

    02.01.2014 11:03
    Kako da ne...
    Bas nesto sumnjam da je bez razloga! U Loznici ima stoke i kao "navijaca huligana" ali nikad niko nikog nije dirao bez razloga! A s`obzirom da je doticni boksercic neki, sigurno se malo vise uzdao u svoje (ne)iskustvo kao sto je to kod boksera normalno pa poceo da provocira ili trpa nos gde mu nije mesto! Napravice od muve slona, on, mikica, ni kriv ni duza, a oni stvarno nisu imali pametnija posla nego bas njega nasli da gaze od svih ljudi! To govori neke stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija