VIDEO: Vatrogasac ispalio vatromet u gomilu

Na dočeku Nove godine nešto posle ponoći ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, vatrogasac je uzeo vatromet od stranaca i nakon ispaljivanja istog došlo je povreda nekoliko osoba.
Na dočeku Nove godine nešto posle ponoći ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, vatrogasac je uzeo vatromet od stranaca i nakon ispaljivanja istog došlo je povreda nekoliko osoba.

Tri osobe su pogođene u glavu od kojih je ženi povređeno oko, jednoj devojci je komad pao na grudi, jednoj na šaku, a povređen je i jedan dečak, navode očevici.

Vatromet, koji je vatrogasac oduzeo od grupe stranaca, ispalio ju je u vazduh, ali se raketa vratila i tako povredila nekoliko ljudi. Ipak, u Vatrogasnoj službi tvrde da vatromet nije ispalio vatrogasac, već neko ko je stajao u blizini kamiona.

Međutim, na pitanje šta vatrogasac na kamionu drži u rukama u 18. sekundi snimka, nisu imali precizan odgovor.

- Još nije jasno šta se tačno desilo. Kada budemo imali informacije izdaćemo zvanično saopštenje, najverovatnije sutra - kažu u Vatrogasnoj službi.

Prema podacima Hitne pomoći, u ovom incidentu povređeno je sedmoro ljudi. Oni su zadobili lakše opekotine i kako kažu, osećaju se dobro.

  • sarkastičan

    02.01.2014 16:43
    retardi
    e pa ako vam se ne sviDŽa ovvo-onno, onda idi_TE tamo gde svakogA STVARNO kažnjavaju i za bacanje petardi! Ovo je Srbija bre!
  • Pile

    02.01.2014 16:23
    .
    Vatrogasac pali fitilj, a vatromet krece sa krova vozila, to je jasno k'o dan. Ocigledno je da je raketa imala defekt, pa je zato promenila putanju. Da li je defekt nastao nepazljivim rukovanjem ili je takav kupljen, to treba ispitati...i zasto je uospte on palio raketu, da li na svoju ruku ili po naredjenju.
  • Jovo

    02.01.2014 13:28
    Gde se vidi da je vatrogsac ispalio vatromet, jasno je da je projektil krenuo sa druge strane vatrogasnih kola.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija