Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pokušaj ubistva u Banoštoru

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Nade K.B. (1948) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je pokušala da ubije supruga Janoša K. (1952).

Monstrum iz Ledinaca sve priznao policiji

Mladen Ogulinac (1958) iz Starih Ledinaca, osumnjičen za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice, u policijskom isleđivanju priznao je i do detalja opisao monstruozni zločin.

Uhapšena lekarka

Lekarka u Vojnoj bolnici u Petrovaradinu Branka R.D. (1956) iz Novog Sada pritvorena je posle saslušanja kod istražnog sudije zbog sumnje da je počinila više krivičnih dela.

Pajtićev vozač oborio dečaka

Petnaestogodišnji dečak lakše je povređen kada je na njega juče naleteo službeni automobil vojvođanske vlade u kojem je bio i pokrajinski premijer Bojan Pajtić.

Pijan napao policajce

Policija je, juče, uhapsila Veselka K. (1978) iz Bačke Palanke, zbog osnovane sumnje da se nasilnički ponašao i napao policajca.

Isaković se oseća dobro

Nakon jučerašnjeg ranjavanja, glumac Srpskog narodnog pozorišta Boris Isaković nalazi se u bolnici i dobro se oseća, potvrdio je za naš radio portparol Kliničkog centra Ognjen Kelečević.

Priznao krivicu za pucnjavu u "Đavi"

Marko Radenković iz Novog Sada, osumnjičen za ranjavanje tri osobe u klubu "Đava" , nije priznao počinjena dela na početku pretresa, ali je posle pauze ipak prihvatio krivicu.

Isakoviću opljačkali stan?

Kako spekulišu pojedini mediji, glumcu Borisu Isakoviću su pre mesec dana nepoznate osobe otrovale psa, a nedavno mu je opljačkan stan.  

Osumnjičeni za provale u vikendice

Novosadska policija je privela Nedeljka Š. (1969) iz Novog Kneževca i Maju S. (1989) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su, u Sremskim Karlovcima, počinili dve krađa i pokušali još dve.

Zbog vlage izbio požar (Foto i video)

Uprkos obećanju da će sanirati krov na zgradi u Jiričekovoj 1, investitor "A gradnja", nije ispunio svoje obaveze u predviđenom roku, odnosno početkom juna.

Otac i ćerka uhvaćeni zbog džeparenja

U ponedeljak, 21. juna, novosadska policija je uhvatila Aleksandra Č. (1970) i Tanju Č. (1990) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da su tog dana, u vozu na relaciji Subotica-Novi Sad-Bar, opljačkali jednu sugrađanku.

Reakcije na napad na Borisa Isakovića

Reakcije upravnika Srpskog narodnog pozorišta, Aleksandra Milosavljevića, gradonačelnika Igora Pavličića, predsednika Skupštine grada, Aleksandra Jovanovića, i predsednbika Saveta za bezbednost Skupštine Novog Sada, Nemanje St.arovića

U Novom Sadu se umire na poslu

U Novom Sadu i široj okolini od početka godine je na radnom mestu život izgubila jedna osoba, dok je prošle godine čak četvoro ljudi poginulo na poslu.

Platan pao na kola

Platan visok oko 15 metara srušio se u Ulici Ive Ćipika i pao na automobil koji je bio parkiran u blizini.