Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Počinje poribljavanje voda u Vojvodini

Poribljavanjem kanala Vrbas – Bezdan i Banatska Palanka – Novi Bečej, sutra počinje ovogodišnje poribljavanje na ribolovnim vodama koje su date na upravljanje "Vodama Vojvodine".

Novi Bečej: Građani plaćaju most koji nisu ni dobili

Članovi Opštinskog veća u Novom Bečeju usvojili su na poslednjem zasedanju odluku o rebalansu budžeta opštine, između ostalog i zbog toga što je došao na naplatu dug na ime demontaže i prevoza poklon mosta od nemačkog grada Filshofena, koji je trebalo da poveže Novi Bečej i Bečej, a koji ovde nikada nije ni montiran.

"Robot" vam popravlja CV

Mašinsko učenje pronalazi primenu u sve širem spektru delatnosti, pa je tako na red došlo i pronalaženje posla. Da biste do posla došli, u današnje vreme nije dovoljno samo da dobro poznajete određenu oblast i da imate iskustva, već i da se predstavite na pravi način.

Lončar: Ako se ne ukinu takse, nastaće ogroman problem s lekovima

Pacijenti koji se jave u zdravstvene ustanove na Kosovu i Metohiji dobiće svu neophodnu pomoć i lekove i tako će biti i u narednim danima, ali ako se nastavi blokada zbog uvođenja taksi na proizvode iz Srbije, nastaće ozbiljan problem jer nećemo moći da funkcionišemo, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.