Info
22.05.2012.
07:07
Dalje slabljenje dinara prema evru i jučerašnja intervencija Narodne banke Srbije (NBS), koja je prodala 40 miliona evra na deviznom tržištu, nisu povezani sa rezultatima predsedničkih izbora, jer je tražnja za devizama značajno veća od ponude, a izvozni rezultati su i dalje slabi, ocenili su analitičari.
  • 22.05.2012 17:12
    Mozda i nije u vezi sa izborima, ali zato sigurno jeste u vezi sa "radom" prethodne vlade, i sada to svi znaju.
    Bude li opet neka slicna kombinacija na vlasti, smesi nam se opstenarodni ustanak. Ovo je tek trenutni i prividni mir, samo se cekaju sledeci potezi ovih koji su uzurpirali vlast, pa da plane pozar nezadovoljstva.
    Voleo bih da nisam u pravu, ali je izgleda u Srbiji nepisano pravilo da se diktatura smenjuje na taj nacin.
  • Kurc od dinara

    22.05.2012 08:15
    Sram vas bre bilo,sve od reda!
  • MaloMorgen

    22.05.2012 07:54
    Da da
    Zasto se niko ne govori da je pad dinara u direktnoj vezi sa iznosenjem deviza iz zemlje od strane banaka? Boje se da ce narod da potrci u banke za sopstvenim parama? A sta treba da se dogodi, da dobiju dinare mesto svojih deviza?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna