Info
29.11.2014.
15:25
Lider DUI Ali Ahmeti je izjavio da će pravoslavni Albanci u Makedoniji uskoro dobiti svoju crkvu, u kojoj će biti služene liturgije na albanskom jeziku. 
  • 22.12.2014 08:16
    SUDSKI BARON MINHAUZEN U MAKEDONIJI
    Branislav Sinadinovski nije knizevnik,niti je profesor,niti ambasador.Bio je sluzbenik u Ambasadi Libana i Alzira.Negov vec pokojni otac Jakim Sinadinovski osnivac empiriske sociologije u Makedoniji potice iz Mavrovskog kraja s.Leunovo,za vreme svog zivota publikovao je 25 kniga na sest inostranih jezika u kojima istrazuje ludska prava.U toku svog zivota borio se grcevito za makedonsku kauzu.Moram istaknuti da u toku drugog svetskog rata 1943 godine zarobljen je od albanskih balista i interniran u Tiranskom zatvoru,gde je sugen na vesanje.Prema tome Branislav Sinadinovski je jedan perfidan lazov koji u ovoj nasoj Makedoniji uspeva da profitira sa velikim interesom a siptari zna se kakve teritorjalne pretenzije imaju.Pise cerka profesora Jakima Sinadinovskog a sestara B.Sinadinovskog.Taj B.Sinadinovski ima vise od dvesta predmeta u makedonskim sudovima sa drugim recima kverulant
    Liljana Sinadinovska Andreevska
  • STOJAN.POLOG .TETOVO

    15.12.2014 19:55
    PRAVOSLAVNI ALBANCI DOBILI CRKVU.
    ALBANSKA PRVOSLAVNA CRKVA vek postoji i kao takva je i PRIZNATA od strane VASELJENSKOG PATRIJARHA i sve ostale PRVOSLAVNE CRVE u svet ukljcujuki i RUSKU i SRPSKU CRKVI sve ove crkve priznaju A.P.C. pa tako da makedonski ALBANCI nemaju nisto da traze od KOMUNISTICKE TVOREVINE NEPRIZNATE od NIKOGA takozvane m.p.c. ja sam SRBIN i ja nemam nikakve probleme sa A.P.C a isto ne vazi i za KRIMINALNU TVOREVINU m.p.c.
  • janko

    30.11.2014 08:16
    @Novak
    novokomponovani vernik, s cijom krunom je krunisan steva i naslednici?
  • Novak

    29.11.2014 17:18
    ...
    Dobro bre, dokle više idu ti Šiptari? Pa oni traže od nepriznate MPC da ih prihvate kao zasebnu grupu u svetu pravoslavlja, a ni sama ta MPC sebe samu još nije definisala. Jedino Vaseljenski patrijarh može da im da autokefalnost, ali od toga neće biti ništa. Niko ne osporava pistojanje Albanaca, i niko ne osporava da je deo njih pravoslavne veroispovesti (pre islamizacije bili su svi hrišćani, veći deo pravoslavci), ali uvek su pripadali Grčkoj pravoslavnoj crkvi. Ne mogu njima dati velikodostojnici MPC ništa, kad je ta ista MPC stvorena ne bi li se napravili temelji za stvaranje makedonske nacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna