Novosadski informativni portal 021

Zabava

Novi trend - podmlađivanje vagine krvlju

Dve godine nakon što je Kim Kardašijan popularizovala tretman pomlađivanja kože lica sa ćelijama sopstvene krvi, pojavio se još jedan, luđi, trend. Naime, sada isto to možete da uradite i svojoj vagini.

Bacila slučajno kompjuter vredan 200.000 dolara

Stanovnica američke savezne države Kalifornije nije znala da baca u đubre računar čija je vrednost procenjena na 200.000 dolara, odnevši u centar za reciklažu "Apple 1", uređaj sastavljen od samo otprilike 200 delova i jedne matične ploče.

Razlozi da sutra date otkaz

Bilo da je reč o vašem prvom poslu ili o kompaniji u kojoj radite već deset godina, u životu svakog radnika dođe vreme kad mu dolazak na posao postane mučenje.

Koliko puta koristite isti peškir?

Jedna od večnih debata koja se vodi u gotovo svakom domaćinstvu je koliko puta se jedan isti peškir može koristiti pre nego što ga bacite na pranje?

Foke pomažu naučnicima u istraživanju mora

Foke opremljene senzorima pomažu naučnicima da prikupe što više informacija o najzabačenijim delovima okeana i prošire saznanja o globalnom otopljavanju, ledenom pokrivaču i meteorologiji.

Najstarija maratonka ima 92 godine

Jedna 92-godišnja Amerikanka, koja je bolovala od raka, u nedelju je postala najstarija maratonka na svetu, a stazu od 42 kilometra je prevalila za sedam sati i 24 minuta.

Prodaje se kalifornijski ranč Majkla Džeksona

Kalifornijski ranč "Neverlend" (Nedođija) u kojem je kralj popa Majkl Džekson živeo 15 godina, prodaje se za 100 miliona dolara, saopštila je danas u Los Anđelesu agencija za luksuzne nekretnine Sotbi.