FOTO: Gradska vlast slučajno zasadila marihuanu po celom gradu

U kazahstanskom glavnom gradu Astani trenutno raste hiljade stabljika marihuane, a zasadile su ih, verovali ili ne, gradske vlasti.
U kazahstanskom glavnom gradu Astani trenutno raste hiljade stabljika marihuane, a zasadile su ih, verovali ili ne, gradske vlasti.

Posramljeni lokalni čelnici u Astani sada istražuju zašto su hiljade stabljika marihuane posađene u gradskim parkovima, gde je inače trebalo da se nalazi "normalno cveće".

Biljke je otkrio jedan od stanovnika Astane kojeg je privukao neobičan miris. Mihail Malorod, koji je otkrio marihuanu širom Astane, kaže da jednostavno nije mogao da veruje da je nešto tako moguće. "Šetao sam ulicom kada sam primetio vrlo lepo i neobično cveće", kaže Malorod.

Istraga je usmerena na službu koja je zadužena za zelenilo i uređenje parkova u Astani, a koja se zove Zelenstroj. "Pokrenuta je istraga. Ako se zaista radi o marihuani kako se navodi na društvenim mrežama, odmah ćemo je ukloniti. Trenutno nismo sigurni ko je zasadio te biljke, ali je istraga u toku", saopštio je portparol Zelenostroja.

  • Blajv

    01.06.2015 14:57
    @Libe De NS - Upotrebljavam samo...
    Voleš ljubav, seks i muziku - u prevodu, gledaš mlogo pornića. To barem nije teško pogoditi - sve vas vatrene napaljenike protiv tuđe slasti i uživanja treese ista teška ne*ebica.
  • 01.06.2015 13:13
    lupati minuse za legalizaciju vise nije neinformisanost, zatucanost... vec cist BEZOBRAZLUK!!!
  • 01.06.2015 12:25
    Ja bih to sve zapalio !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.