Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

Šibenčanin se probudio među mrtvacima na patologiji

Pacijent iz Šibenika koji je u zagrebačku kliniku "Merkur" primljen radi operacije bubrega, nakon što su lekari prethodno utvrdili da mu je srce stalo i da je potom nastupila klinička smrt, probudio se na Odseku patologije i šokiran počeo vikati.

VIDEO: Pojeo 62 hot doga za 10 minuta

Amerikanac Džoi Čestnat zadržao je titulu pobednika u jedenju hot dogova petu godinu za redom i za deset minuta je pojeo 62 mala sendviča sa viršlom u sredini.

Malo pornića u zatvoru

Jedan američki zatvorenik podneo je tužbu zbog "okrutnih uslova života u zatočeništvu", a zato što mu ne daju da gleda porno filmove u svojoj ćeliji.

Singapur dobio super-drveće

Singapur je dobio veštačko super-drveće. Džinovska stabla od 50 metara krasiće centar Singapura i biće jedna od najvećih turističkih atrakcija na svetu.

Zastave superheroja

Možete li da prepoznate kojim sve superherojima pripadaju ove zastave? Dovoljno je da pogledate novi serijal crtanog Betmena i da u skoro svakoj epizodi naiđete na sijaset novih likova.

Indija daje kola svima koji se sterilišu

Zdravstveni zvaničnici iz indijske države Radžastan ohrabruju muškarce i žene da se dobrovoljno podvrgnu sterilizaciji, a zauzvrat im nude poklon automobil i druge nagrade.

Gugl + preti Fejsbuku

Gugl je predstavio svoj novi "proizvod" Google + i to je do sada najambiciozniji pokušaj ovog internetskog diva da se ubaci na prostor društvenih mreža.

Zatvaraju fakultete i šalje studente na njivu

Severnokorejske vlasti odlučile su da na deset meseci zatvore sve fakultete, a studenti će umesto na predavanja, ići u fabrike i na polja da bi pomogli radnicima i seljacima da zemlju što brže izvuku iz ekonomske krize, objavio je "Dejli Telegraf".

Dečak-maneken preplakao reviju

Dečkić od oko pet godina bio je "zvezda" revije muške modne linije kuće "Smalto", pošto je izašao kako bi predstavio njihovu kolekciju za decu.