Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

Tamni beli luk - za svež dah

Tamni beli luk, varijacija popularnog povrća koja vam neće napraviti nepodnošljiv dah, uskoro će se pojaviti u prodavnicama u Velikoj Britaniji.

Bračni partneri pod lupom detektiva

Privatni detektivi u Srbiji najveći deo radnog vremena troše na otkrivanje preljubnika, po nalogu poslodavaca proveravaju da li su im zaposleni na opravdanom bolovanju, zbog zabrinutih roditelja prate "problematičnu" decu, pronalaze prislušne uredjaje, a po potrebi tragaju za nestalim i kidnapovanim.

Parama mame vernike u crkvu

Jedna crkva u američkoj državi Ohajo organizovaće drugu godinu zaredom nagradno izvlačenje vredno 1.000 dolara, kako bi privukla što veći broj vernika na uskršnju misu.

Mesec najbliži zemlji

Mesec će danas sijati jače i biti bliže zemlji nego ikada u poslednjih gotovo 20 godina, saopštila je NASA.

Mađarska uvodi porez na hamburgere

Budući da je sve više onih koji se slade masnom i slanom hranom, što izaziva brojne zdravstvene probleme, mađarske vlasti razmatraju oštre mere. Da bi uticala na navike u ishrani stanovnika mađarska vlada planira uvođenje "poreza na hamburgere".

Čekanje u redu za Ajped unosan posao

Studentkinja jednog njujorškog koledža, Amanda Fut, pretvorila je čekanje u redovima za kupovinu novig Ajpeda 2 u unosan posao. Nakon čekanja od 41 sat na prvom mestu u redu, ona je svoju poziciju prodala za 900 dolara programeru Hazemu Sajedu, koji je imao zakazan službeni put na koji nije želeo da ode bez najnovije tehničke sprvae iz Eplove kuhinje.

57 pilota letelo pijano

Indijske vlasti su tokom prošle dve godine utvrdili da je 57 pilota imalo više alkohola u krvi nego što je dopušteno, a većina njih se vratila na posao nakon kazne.