VIDEO: Proveo 25 sati u virtuelnoj stvarnosti uz povraćanje i buncanje

Da li biste mogli da provedete 25 sati u virtuelnoj stvarnosti kako bi oborili Ginisov rekord? Da li biste mogli da izdržite vrtoglavice, povraćanje i potpunu dezorijetaciju u prostoru i vremenu?

Reditelj Derek Vesterman je zajedno sa timom producenata pripremio sobu u kojoj je proveo 25 sati i dve minute noseći uređaj HTC Vive pomoću kojeg je imao uvid u svet igara u virtuelnoj stvarnosti.

Naravno, Vesterman je radije istraživao svet igara umjesto da završava misije. U prevodu, reditelj je besciljno tumarao i istraživao nestvarni svet piksela bez da sa sebe skine HTC Vive.

Vesterman je boravio u igri "Tilt Brush", aplikaciji za crtanje, što je dodatno zakomplikovalo njegovo stanje uma. U 17. satu reditelj je dobio vrtoglavicu i počeo da povraća u kantu koju je koristio i kao mesto za uriniranje.

U 21. satu Vesterman je počeo da bunca i govori da ne zna gde je, a ceo njegov 25-satni pohod putem displeja pratili su njegovi saradnici i producenti.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija