Pokušali da otmu devojčicu na Cetinju, potraga u toku

Crnogorska policija traga za dve nepoznate osobe koje su pokušale da kidnapuju 15-godišnju devojčicu sa Cetinja, prenele su danas podgoričke "Vijesti".

Crnogorska policija traga za dve nepoznate osobe koje su pokušale da kidnapuju 15-godišnju devojčicu sa Cetinja, prenele su danas podgoričke "Vijesti".

Pokušaj otmice dogodio se u utorak oko podne. Otac devojčice policiju je o incidentu obavestio dva sata kasnije. On je rekao da se sa suprugom nalazio u Podgorici, kad je saznao šta se dogodilo.

"Kćerka mi je kazala da je pošla u prodavnicu, kada je opazila automobil bez registarskih oznaka bele boje - karavan, koji joj je polako prilazio sa leđa", kazao je otac. Rekao je da mu je devojčica ispričala da je tada pomislila da će se vozilo zaustaviti ispred obližnjeg kontejnera.

"Rekla mi je da su u autu bile dve muške osobe, jedna za volanom, druga na zadnjem sedištu. Upravo taj muškarac na zadnjem sedištu otvorio je vrata, uhvatio je za lakat i pokušao da je uvuče u automobil", priča otac devojčice. U tim trenucima, 15-godišnjakinja je otmičara udarila telefonom koji joj je bio u ruci i uspela je da se otrgne i pobegne.

"U kontaktu sam sa policijom, nadam se da će odgovorne uskoro pronaći", naveo je otac za podgorički list.

  • 21.03.2015 17:22
    beban
    e nema vise jugoslavije prave drzave gde se znao red i zakon! takve bi u titovo vreme ubili a danas par godina zatvora i na slobodu da opet da kidnapuje ;siluje; ubija vratite mi diktaturu pa da zivim slobodno!!!!!
  • Miki Stutgart

    21.03.2015 10:01
    Smrtna kazna samo bih pomogla
    Pa naravno da treba svakome ko tako nesto pokusa da napravi otmicu ili bilo sta drugo deci uvesti smrtnu kaznu ali ne odmah ubivati nego mucenje pa da sami polako umru.
    To je moje licno misljenje jer ova demokratija koja se naziva vidimo sta nam se sve desava svako moze svakoga upucati i kasnije ce ga proglasiti psihijatri da nije bio uracunjih i nakon par godina ide vani.
  • 21.03.2015 09:59
    Svakom ko otme ili pokusa da otme dete treba presuditi metkom u glavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet