Protest grčkih penzionera zbog mera štednje

Ljutiti grčki penzioneri izašli su na ulice Atine protestujući zbog mogućnosti da će na njih biti "sručen novi plan mera štednje".

Ljutiti grčki penzioneri izašli su na ulice Atine protestujući zbog mogućnosti da će na njih biti "sručen novi plan mera štednje".

Demonstranti kažu da ih je grčka vlast izdala predloženim merama koje, prema agenciji AP, predviđaju povećanje doprinosa zaposlenih za isplatu penzija i postepeno ukidanje prava na prevremenu penziju, mada se ne predviđa smanjenje penzija.

Oko 70 autobusa sa penzionerima došlo je juče u Atinu, sa putnicima koji negoduju zbog planiranih mera.

"Osećamo se potpuno izdatim, potpuno smo razočarani. Ono što vidimo su bezbrojni indirektni i direktni porezi koje će ponovo morati da snose obični ljudi", rekao je generalni sekretar federacije grčkih penzionera Manolis Ralakis.

  • ZoranNS

    24.06.2015 11:52
    Grčke penzionere ne predvodi krkobabić
    Grčke penzionere ne predvodi Krkobabić uklopljivi.
  • 24.06.2015 09:41
    Falice im 15 penzija.
  • panonius

    24.06.2015 08:12
    ajte malko ovamo, razočarani !
    Ma ajde ... nego , koliki vam je grčki penzioneri prosek penzije u Grčkoj ?
    Bolje dođite ovamo da vidite kako su naši penzosi zadovoljni , ne bune se pod vođstvom dinastije krkobaba !!! Učite i vi od nas . OVDE SE NIKO NE BUNI !!! Štednja !!! hahahaha .Izvinjavam se izuzecima tipa dragice predsednice - ta je zaboravila gde živi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet