Nije znala da joj je muž gej i ubica

Renata H. (64) je živela u braku sa svojim suprugom Delefom (56) već 17 godina, kada je saznala da on vodi dvostruki život i da se njegovo devijantno ponašanje tu ne završava.
Renata H. (64) je živela u braku sa svojim suprugom Delefom (56) već 17 godina, kada je saznala da on vodi dvostruki život i da se njegovo devijantno ponašanje tu ne završava.

Klupko je počelo da se odmotava kada je posle ubistva dva muškarca u parku u kojem se sastaju homoseksualci u nemačkom gradu Eslingenu, policiju trag doveo do Detlefa. Renata je tom prilikom počela da uviđa da njen muž nije onaj za kojeg se predstavljao prethodne 24 godine, koliko ga poznaje.

"Bila sam u šoku. Uvek me je zvao "moj mali anđeo", a svakodnevno bi mi nekoliko puta rekao da me voli. Mislila sam da imam savršenog muža", izjavila je Renata, ali i dodala da sa mužem nije imala seksualne odnose već 14 godina.

"U jednom trenutku rekao mi je kako je zaražen virusom side, kao i da je virus pokupio u Keniji. Bila sam uverena da mu ga je prenela neka žena, a ne muškarac. I onda sam, samo nekoliko dana nakon priznanja da je bolestan, u njegovom ormanu našla 29 prstena za penis, druga seksualna pomagala i viagru", reči su izneverene supruge.

Detlefa čeka suđenje za dvostruko ubistvo u junu, a do tada će svoje vreme provesti u zatvoru u kojem Renati svakodnevno piše ljubavna pisma. Renata H. (64) je živela u braku sa svojim suprugom Delefom (56) već 17 godina, kada je saznala da on vodi dvostruki život i da se njegovo devijantno ponašanje tu ne završava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet