Majka pokušala da uguši bebu u bolnici

Skrivena kamera u teksaškoj bolnici snimila je 18-godišnju Šantaniku Skot kako svog četvoromesečnog sina pokušava ugušiti, piše Dejli Mejl.
Skrivena kamera u teksaškoj bolnici snimila je 18-godišnju Šantaniku Skot kako svog četvoromesečnog sina pokušava ugušiti, piše Dejli Mejl.

Šokantan snimak pokazuje kako majka preko glave bebe stavlja ćebe. Trenutak kasnije majka s obe ruke prekriva bebinu glavu, a mališan se trza i bori za život.

Kad je majka sklonila ruke s dečaka, njegovo telo je delovalo beživotno. U tom trenutku se oglasio bolnički alarm koji je upozoravao da beba ne diše, pa su u sobu dotrčali lekari i medicinske sestre.

Snimak kamere pušten je u sudnici gde se 18-godišnjoj majci sudi za pokušaj ubistva. Četvoromesečna beba dovedena je u bolnicu zbog problema s disanjem. Međutim, lekarima je situacija bila sumnjiva, pomislili su da je dečak možda zlostavljan pa su u sobu postavili skrivenu kameru.

Skot je priznala policiji da se više nije želela brinuti o sinu i da se želi posvetiti karijeri koju je imala pre nego što je postala majka.

Dodala je kako joj otac deteta uopšte ne pomaže, a ona više ne može podnositi takav stres. Lekari još uvek ne znaju hoće li mališan imati posledica zbog toga što je njegov mozak neko vreme bio bez kiseonika. Dečaka je preuzela socijalna služba. Ukoliko presuda bude osuđujuća, Skot bi ostatak života mogla provesti u zatvoru.

  • Andro

    21.05.2011 14:27
    !!
    Osuditi na smrt gušenjem ćebetom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet