Šipkom pretukli sina jer je potrošio novac od stanarine

Bračni par iz Šangaja zavezao je svog 12-godišnjeg sina za metalni stub i besomučno ga tukao 30 minuta bičem i metalnom šipkom naočigled svih komšija jer je novac od stanarine potrošio u igraonici.

Bračni par iz Šangaja zavezao je svog 12-godišnjeg sina za metalni stub i besomučno ga tukao 30 minuta bičem i metalnom šipkom naočigled svih komšija jer je novac od stanarine potrošio u igraonici.

List "Šangaj dejli" objavio je fotografiju pretučenog dečaka, što je izazvalo burno negodovanje lokalnog stanovništva zbog nasilja u porodici. Gospodin Ning, jedan od očevidaca, rekao je novinarima da je u nedelju pre podne najpre čuo jadikovanje, a potom video bespomoćnog dečaka čije su ruke i noge bile zavezane za metalni stub, visine šest metara.

"Njegov otac, inače sredovečan čovek, stajao je pored stuba sa štapom u ruci. Tukao ga je i bičevao dok je njegova supruga stezala konopac kojim su ga vezali i uzvikivala: Bičuj ga do smrti! Izgledalo je kao da zaista žele da na ulici prebiju svog sina do smrti", naveo je Ning. Okupljene komšije pokušale su da se umešaju i ubede razjarene roditelje da prestanu da ga tuku. Međutim, dečakov otac ih je gurao i terao iz dvorišta, uzvikujući da je on odgovoran za svog sina. "On je moj sin i ja ću ga naučiti pameti. To nije vaša briga", rekao je on.

Roditelji su, prema rečima gospodina Ninga, prestali da maltretiraju sina tek po dolasku policije. Otac je tvdio da je dečak ukrao 300 juana (30 funti), namenjenih za plaćanje stanarine i potrošio ih u igraonici, što ga je dodatno razbesnelo. Policija je, kako saznaje list, samo upozorila roditelje da ne tuku svoje dete.

  • baneNS

    17.08.2011 10:38
    ja citam i sve kontam da je u pitanju 'nas' sangaj, kad ono kineski... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet