Ubio ženu raketom

Ruske vlasti počele su u petak da istražuju bizarnu smrt žene koju je suprug ubio ispalivši projektil napravljen u kućnoj radinosti.
Ruske vlasti počele su u petak da istražuju bizarnu smrt žene koju je suprug ubio ispalivši projektil napravljen u kućnoj radinosti.

Do neverovatne nesreće došlo je kada je neimenovan muškarac, inače fanatični obožavalac avijacije, sklopio raketu i postavio je na ležište da je lansira.

Ali cela akcija pošla je naopako kada je projektil poleteo prema ženi i pogodio je u glavu, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu. Nažalost, nesrećna žena preminula je ubrzo posle incidenta, rekle su vlasti iz Vologda, grada na severozapadu Rusije.

"Tokom lansiranja, modelarska raketa skrenula je sa putanje i pogodila je ženu u glavu. Ona je umrla u bolnici", rekli su inspektori pre nekoliko dana.

Neimenovani Rus (42), koji radi za jednu kompaniju koja se bavi avijacijom, mogao bi da dobije dve godine zatvora za ubistvo iz nehata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet