Napadi na Ikeu pokušaj ucene

Švedska kompanija Ikea saopštila je da su bombaški napadi izvršeni prethodnih meseci na nekoliko njenih radnji širom Evrope povezani s pokušajem ucene.

Švedska kompanija Ikea saopštila je da su bombaški napadi izvršeni prethodnih meseci na nekoliko njenih radnji širom Evrope povezani s pokušajem ucene.

Predstavnica za štampu poznate kompanije Ilva Magnuson rekla je da je, nakon eksplozija, Ikea suočena s ucenom. "Ikea je pojačala bezbednost u svojim radnjama", izjavila je Kamila Mejbi iz ove firme, ali nije mogla, zbog policijske istrage, da prokomentariše iznudu.

Bombaški napadi su se dogodili u Francuskoj, Belgiji i Holandiji u maju, u Nemačkoj u junu i u Češkoj 2. septembra. Dvoje ljudi je povređeno u napadu u Nemačkoj. Ranije ovog meseca Evropol je saopštio da misli da je ove napade izvršio jedan čovek.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet