Manekenki propeler aviona otkinuo ruku

Manekenku i blogerku Loren Skrags (23) zadesila je neverovatna nezgoda, kada ju je zakačio propeler pri izlasku iz aviona i povredio joj celu levu stranu tela.
Manekenku i blogerku Loren Skrags (23) zadesila je neverovatna nezgoda, kada ju je zakačio propeler pri izlasku iz aviona i povredio joj celu levu stranu tela.

Posebno teške povrede Loren je zadobila na ruci, glavi i ramenu, a lekari su nakon komplikovane operacije morali da joj amputiraju ruku.

Posle još nekoliko hitnih operacija, devojka je polako počela da se budi i dolazi svesti, pa su lekari počeli polako da je pripremaju za strašne vesti, i treba da joj saopšte koliko su ozbiljne njene povrede bile. Jedino što je nesrećna manekenka i stilistkinja do sada izgovorila je "Volim vas", kada je ugledala članove porodice u bolnici.

"Izašla je iz aviona i dok se udaljavala zapela je za propeler koji je još uvek radio. Cela njena leva strana je nastradala", rekao je portparol Lorenine porodice. On je dodao da se devojka oporavlja, i da za sada može da otvori samo desno oko jer je levo teško povređeno, i nije sigurno da će na njega ikada više moći da vidi.

Neobični incident se još uvek istražuje, a do njena je došlo kada je avion "2011 Aviat Husky" sleteo na privatni aerodrom u Teksasu. Manekenka je izašla iz aviona kako bi u njega ušla nova mušterija, a za to vreme pilot nije bio potpuno isključio motor.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet