Učenika pokušali da siluju nogom od stolice?

Troje učenika sredne Šumarske škole u Hrvatskoj kada je troje učenika navodno pokušalo da siluje druga iz razreda nogom od stolice.
Troje učenika sredne Šumarske škole u Hrvatskoj kada je troje učenika navodno pokušalo da siluje druga iz razreda nogom od stolice.

Događaj je zabeležen pre nekoliko dana, kada su u prepodnevnim satima trojica učenika drugog razreda stolicom napala druga u učionici.

"Bilo je prestrašno, čitava škola bruji o tome i niko ne može da veruje da se tako nešto dogodilo među nama. Trojica dečaka sa Banije, koji su i inače zadirkivali i maltretirali momke u svom i drugim razredima, kolegu su zatvorili u učionicu, doslovno mu skinuli pantalone i silovali ga nogom od stolice", ispričao je neimenovani dečak za "Večernji list".

Prema njegovim rečima, sve se dogodilo veoma brzo, a ostali učenici su alarmirali nastavnike i direktora čim su shvatili šta se dešava. Profesori i direktor su ušli u učionicu i sprečili trojicu nasilnika da možda urade nešto još gore. Kako piše hrvatski "Kaportal", nasilnici nisu uspeli u svom naumu, a napadnuti dečak se dobro oporavlja i nema ozbiljnije povrede.

Direktor Šumarske i drvodeljske škole, Robert Erdeljac, rekao je da se u školi dogodio "vrlo neprijatan i nezgodan incident" i da su o svemu obavešteni policija i Centar za socijalni rad. On je naveo da su trojica nasilnika do kraja školske godine udaljeni iz škole, jer po zakonu ne smeju da budu izbačeni.


  • Jazz

    07.12.2011 17:10
    Besmisleni zakoni će nekoga koštati glave....
  • drugarica-cica

    07.12.2011 16:51
    Laz !
    Daj nemojte preterivati...decko se sam igrao stolicom- pogledajte snimku preuzetu iz hrvatskih novina : http://adf.ly/45VPh

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet