Katolički sveštenik ubio predsednika Mesnog odbora

Katolički sveštenik Ivan Sinanović noćas je u svojoj kući u selu Banići kod Dubrovnika nakon svađe ubio predsednika Mesnog odbora Marka Kraljevića
Katolički sveštenik Ivan Sinanović noćas je u svojoj kući u selu Banići kod Dubrovnika nakon svađe ubio predsednika Mesnog odbora Marka Kraljevića.

Kako izveštava "Dubrovački vjesnik", ubistvo se nakon svađe desilo oko dva časa ujutro u sveštenikovoj kući pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Nakon svađe došlo je do fizičkog obračuna u kome je Kraljević umro zbog teških povreda, piše list. Svađa je izbila oko proširenja seoskog groblja.

Sveštenik Sinanović bio je zanimljiv javnosti, jer je među ostalim bajker, a bio je i duže vreme u sukobu s Kraljevićem, o čemu je za taj list pisao u decembru 2011. godine.

Nakon što je policija uhapsila Sinanovića koji je zatečen kraj tela ubijenog, dubrovački biskup Mate Uzinić trajno je razrešio Sinanovića svih crkvenih dužnosti, pa mu je do daljnjeg, u skladu s kanonskim propisima, zabranio da obavlja sve radnje svešteničkog reda. U ime Dubrovačke biskupije izrazio je saučešće familiji ubijenog.

  • Andrija Šrek

    22.05.2012 15:12
    Aaaa....
    Eto, sad smo saznali i ko je ubio Marka Kraljevića - sveštenik bajker !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet