Srušio se most u Slovačkoj, 4 poginulih

U nesreći na istoku Slovačke, kada se prilikom betoniranja na radnike srušio most u izgradnji, poginula su četvorica radnika, a 14 je povređeno.

U nesreći na istoku Slovačke, kada se prilikom betoniranja na radnike srušio most u izgradnji, poginula su četvorica radnika, a 14 je povređeno.

Trojica radnika poginula su na licu mesta na gradilištu autoputa blizu mesta Kurimi, a u bolnici u Košicama preminuo je povređeni radnik koji je helikopterom prebačen u kritičnom stanju.

Sa težim povredama u bolnice su prevezena još trojica radnika, dok su ostali zbrinuti sa lakšim povredama.

Premijer Robert Fico poručio je da ta najtragičnija nesreća u Slovačkoj te vrste mora da se temeljno istraži.

Most gradi češko preduzeće "Begl and Krisl" koje odgovara sa još pet preduzeća pred sudom za tragičnu železničku nesreću 2008. godine kraj mesta Studenka u Češkoj kada se na voz iz Poljske srušio most, poginulo osmoro ljudi, a nekoliko desetina je povređeno.

  • 03.11.2012 22:46
    Neki bas ne odustaju da grade....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.