Josipović: Susret sa Nikolićem trenutno nije moguć

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je da susret sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem trenutno nije moguć i da je teško reći da li bi i kad moglo biti tog susreta.

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je da susret sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem trenutno nije moguć i da je teško reći da li bi i kad moglo biti tog susreta.

"Naš susret ima smisla samo onog trenutka ako zajedno možemo poslati neku poruku, inače je efekat potpuno suprotan i za srpsku i za hrvatsku javnost. Ovog trenutka mislim da je bolje da još malo tražimo puteve", rekao je Josipović za RTV.

Ocenjujući odnose dve zemlje, posle izbora Nikolića za predsednika Srbije i oslobađajuće presude hrvatskim generalima, on je naglasio da se ne sme dozvoliti da razlike, koje se trenutno uočavaju i prikazuju u javnosti, prerastu u trajno stanje.

Josipović je naglasio da odnosi između dve države nisu pitanje jednog trenutka.

  • 19.12.2012 13:11
    I treba Josipovič da zapi*ava ovog "srpskog" predsednika, kad je već takav i kad ga već zapi*avaju svi drugi!

    Kada smo već KLEKLI, po svaku cenu, da popu*imo Evropi, treba i drugi zainteresovani da stanu u red za pu*enje.

    Nemojte me shvatiti pogrešno. Duša me boli zbog toga što su nas doveli do ovoga, i ne znam šta da radim! Znam da NIKADA neću da klečim i pu*im, ni po cenu glave, i znam da ni 20% naroda ne podržava ovakve postupke vlasti.

    Još uvek se skuplja "kritična masa"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet