Ukrajinska vojska granatira Slavjansk

Ukrajinska vojska granatira centar grada Slavjanska, u regionu Donjecka u istočnoj Ukrajini, izjavila je danas portparolka gradonačelnika Slavjanska Stela Horoševa.
Ukrajinska vojska granatira centar grada Slavjanska, u regionu Donjecka u istočnoj Ukrajini, izjavila je danas portparolka gradonačelnika Slavjanska Stela Horoševa.

"Centar grada je upravo pod artiljerijskom paljbom. Jedna od granata je eksplodirala blizu zgrade gradske vlade", rekla je ona za Itar-Tass. Za sada nema izveštaja o žrtvama.

Portparolka je kazala da je komunikacija mobilnim telefonima otežana i da postoje ozbiljni problemi sa pijaćom vodom. Vode imaju samo oni koji su napravili zalihe flaširane vode ili imaju svoje bunare, dodala je ona.

Većina grada nema struju, a ukrajinska vojska noću koristi svetleće projektile, kazala je Horoševa. Kijev nastavlja kaznenu operaciju u istočnoj Ukrajini, uprkos obećanju novoizabranog ukrajinskog predsednika Petra Porošenka da će u regionima Donjecka i Luganska biti uspostavljen mir.
  • 08.06.2014 12:14
    Tesko onom
    kog Rusija brani..... davno receno

    Putin spava snom pravednika i uopste ga ne zanima no bombardovanje ni poginuli. On stane pred ogledalo i u botoksirane obraze samom sebi govori: i jedni i drugi su ukrajniski drzavljani. To mene ne zanima. Ukrali smo im Krim, imamo toplo more i pristanista za nasu flotu i ostalo me ne zanima.

    Srbija pogotovo. A ni Kosmet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet