Kod Somborca pronađeni pištolj i šipka

Novosadska policija pronašla je sinoć nelegalni pištolj kod 29-godišnjaka iz Sombora, a u "opelu" koji je vozio, metalnu šipku, sakrivenu ispod sedišta.
Novosadska policija pronašla je sinoć nelegalni pištolj kod 29-godišnjaka iz Sombora, a u "opelu" koji je vozio, metalnu šipku, sakrivenu ispod sedišta.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, kao i prekršajna prijava po osnovu Zakona o oružju i municiji.

U sredu uveče, pronađen je nelegalni pištolj, sa 11 metaka u okviru, kod 21-godišnjaka iz Veternika. Kod njegovog godinu dana starijeg sugrađanina, pronađeno je 11,5 grama heroina, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava.

Oba događaja rezultat su akcije "Čistač". Tokom ove akcije, između ostalog, uhapšen osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti u Petrovaradinu, kao i više osoba, koji su osumnjičeni za prodaju droge, razbojništva, iznudu, ucenu i tešku krađu. Zaplenjeno je šest pištolja, dve ručne bombe, automatska puška, veća količina municije, noževi, bokseri, bejzbol palice, kao i različite vrste narkotika, od kojih oko 300 grama heroina. Pronađena su 24 lica za kojima su bile raspisane centralne ili lokalne poternice.

  • xx

    08.05.2015 20:01
    Izasao iz sveta droge , a na spensu sve narkomani ;)
  • 08.05.2015 16:23
    Gradjani mogu da odahnu, metalna sipka manje na ulicama naseg grada :)
  • hm

    08.05.2015 14:37
    ne razumem
    Ja u kolima imam vise vrsta hladnog oruzja:

    1. kljuc za skidanje srafova na tockovima - teleskopski
    2. srafcigere - par komada raznih
    3. dizalicu za kola
    4. jedan skalpel
    5. dva noza, doduse dzepna

    Da li to znaci da mogu protiv mene prekrsajnu da podnesu? Ne secam se kad sam poslednji put pogledao ispod sedista, ko zna sta sve ima tamo?

    Sad sam malo sarkastican ali razumecete: jasno mi je za pistolj, al sipka.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija