FOTO: Kolima "pokosio" zelenilo na Bulevaru oslobođenja

Na Bulevaru oslobođenja kod nekadašnje Kokre oko 17:30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda.
Na Bulevaru oslobođenja kod nekadašnje Kokre oko 17:30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda.

U sudaru, kako 021.rs saznaje, nije bilo povređenih, a pričinjena je značajnija materijalna šteta na zelenoj površini na razdelnom ostrvu.

Prema rečima svedoka, vozač automobila je izgubio kontrolu krećući se iz pravca Železničke stanice i potom je izletao na razdelno ostrvo gde se na kraju zaustavio.

Zbog sudara nije bio zaustavljen saobraćaj.

  • Marko

    10.05.2015 14:29
    Kakvi komentari, strašno.... Znam momka koji je glavni akter ovog događaja, te znam i celu priču... Naime, izleteo mu je neki bahati baja sa audijem Q7 BG tablica i da nije skrenuo na ostrvo nastradao bi i prošao mnogo gore nego ovako... Lik nit se drogira, niti pije, nije bahat i sasvim je normalan...
  • Light

    09.05.2015 08:21
    Svet
    Siprazje izmedju traka sluzi da spreci zaslepljivanje farovima vozaca iz suprotnog smera. A nikako mu nije uloga da zadrzava prelazak vozila preko razdelnog ostrva, uvek je tu i odbojna ograda adekvatnog stepena zadrzavanja.
  • Rogi Junak

    09.05.2015 02:18
    Kakav naslov "Pokosio zelenilo". Jadno zelenilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija