VIDEO: Nevreme u Šapcu nosilo krovove, u Beogradu jedan nestali i više povređenih

Jak olujni vetar praćen kišom za samo desetak minuta zahvatio je Šabac, Novi Sad, Rumu i Sremsku Mitrovicu.
Nevreme sa kišom pogodilo je i Beograd. Tokom nevremena u Beogradu povređeno je nekoliko ljudi, ali bez težih posledica, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Lekarske ekipe intervenisale su u Borči, Novom Beogradu i Zemunu. 
U Borči je povređen dečak od pet godina kome je pala grana na glavu. Prevezen je u Urgentni centar i njegovo stanje je stabilno. 
 
Lekari Hitne pomoći primili su i poziv zbog povrede glave koju je drugi stanovnik Borče zadobio kada ga je usled jakog vetra udario prozor. U Ulici trešnjin cvet na Novom Beogradu jedna osoba je povređena kada joj je kapija pala na leđa, a u Zemunu je lekarska pomoć bila potrebna stanovniku na koga je pala grana.  
 
Jak vetar prevrtao je kontejnere na naplatnoj rampi u Vrčinu, a na Novom Beogradu je čupao drveće.  
 
 
Oko 14 časova u Novom Sadu i Beogradu duvao je vetar od preko 100 kilometara na čas, a u Šapcu i Zrenjaninu vetar je nosio krovove zgrada.  
 
 
Tokom oluje koja je pogodila Beograd je kod Lida na Dunavu nestao muškarac koji se nalazio u čamcu, a za njim se i dalje traga, rečeno je Tanjugu u Birou za komunikacije MUP-a. Rečna policija nalazi se na terenu i aktivno traga za muškarcem. Kako je rečeno, zasad nije lociran ni čamac. 
 
 
Jak olujni vetar koji je zahvatio region Šapca oko 13:30 naneo je štete poljoprivrednim usevima i stambenim objektima, a četvorospratna zgrada u neposrednoj okolini autobuske stanice u centru grada je u jednom minutu ostala bez krova. Deo Šapca trenutno nema struju, ističe Beta. Oni ističu da je u selima u ravničarskom delu Mačve vetar nosio cele konstrukcije krovova a u samom gradu je polomljeno više stabala. U ovom trenutku nije poznato da li je bilo povređenih i kolika je materijalna šteta, a nevreme i dalje traje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.