Pet osoba povređeno u udesu kod Vranja

Pet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u udesu dva putnička automobila na magistralnom putu Niš - Vranje, dva kilometra pre ulaska u Vranje.
Pet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u udesu dva putnička automobila na magistralnom putu Niš - Vranje, dva kilometra pre ulaska u Vranje. Vožač automobila iz Vranja zadobio je teške povrede koje na sreću nisu opasne po život.

U udesu, koji se dogodio oko 13.30 časova, učestvovala su dva vozila "askona" sa vranjskim i "pasat2 sa austrijskim registarskim oznakama, rečeno je u vranjskoj Policijskoj upravi. Svi povređeni putnici zbrinuti su na Hirurškom odeljenju Zdravstvenog centra u Vranju.

Saobraćaj nije prekinut, rečeno je policiji, jer se vozila usmeravaju starim putem Vranje - Vranjska Banja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija