85 udesa, dvoje poginulih

Na području novosadske Policijske uprave, protekle nedelje dogodilo se 85 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe poginule, a 45 je teže i lakše povređeno.

Na području novosadske Policijske uprave, protekle nedelje dogodilo se 85 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe poginule, a 45 je teže i lakše povređeno.

Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 7.652.000 dinara. Najviše udesa se dogodilo zbog neprilagođene brzine – 35, neustupanja prvenstva prolaza – 11, nepažnje vozača – 3, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola – 6...

Policija je podnela 22 krivične prijave, zbog krivičnih dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a prekršajne prijave podnete su protiv 87 učesnika u saobraćaju. Izdato je 261 obaveštenje o učinjenim saobraćajnim prekršajima, iz saobraćaja je isključeno 25 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i 35 vozila zbog težih tehničkih neispravnosti.

  • Gustavus

    04.01.2012 18:53
    Re: Gillan
    Ne zaboravi,da svi mi koristimo priliku da podmitimo policiju sa 1000 dinara kada nas zaustave. Kada ne bi bilo mita, i vozače udariš po džepu sa 10.000 ili 15.000 hiljada dindži zbog nekog prekršalja ili bahatosti, verujem da bi bilo i manje nesreća. Al' generalno se slažem sa tobom. Poz
  • Gillan

    04.01.2012 16:46
    To je ucinak novog zakona o bezbednosti u saobracaju.
    Nasa bezbednost je njima vazna? Ta, id'te, molim vas..
    Vazno je da se kaznjava za pojas, svetla i glupavi paket pun trica i kucina s kojim ne znamo sta cemo sem sto ga premestamo po gepeku.
    Pravi karakter novog zakona o saobracaju je razotkriven brze no sto su se lopovi nadali.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.