Milica Mandić će dobiti stan

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić dobiće stan, a odluku o tome doneće Vlada Srbije u sredu, najavio je premijer Ivica Dačić.
Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić dobiće stan, a odluku o tome doneće Vlada Srbije u sredu, najavio je premijer Ivica Dačić.

Mandićeva je u subotu Srbiji donela prvu zlatnu medalju još od 2000. godine i Igara u Sidneju, pošto je u Londonu trijumfovala u kategoriji preko 67 kilograma.

Tek pošto je osvojila zlato u Londonu, ljudi su počeli da upoznaju Milicu, koja se po povratku sa Igara vratila u mali stan u kojem živi sa mamom, tatom, sestrom i bakom.

Do Londona, Milica je, kao i svi olimpijci, jedinu pomoć od države dobijala u vidu stipendije od 500 evra svakog meseca od Grada Beograda. Mandićeva je osvajanjem zlata u Londonu stekla pravo na nacionalnu penziju od svoje 40. godine u iznosu tri prosečne plate, a uz to joj sleduje i novčana nagrada, koju bi trebalo da dobije uskoro.

Milici i ostalim srpskim olimpijcima biće priređen doček ispred Skupštine Grada Beograda od 20 časova, a oni će pre toga proći gradom u otvorenom autobusu.

  • G

    15.08.2012 08:47
    @jovan - ako smatras da mozes biti prvi na svetu, samo napred.
  • UA!

    15.08.2012 07:00
    Hoćemo li dobiti stanove i mi..
    ..koji smo pod pretnjom zatvora bili primorani da idemo u ratove koje je zakuvala partija malog debelog koferčeta?
  • Cek,cek

    15.08.2012 05:16
    A zašto da dobije stan? Bavi se onim što voli,putovalo u London, nekoliko njih nalupala i treba da dobije stan? Koliko ima mladih bračnih parova sa decom kojima treba stan? Koliko imamo izbeglica i raseljenih lica?
    Mi kao da smo najbogatija zemlja na svetu a ne bedna Srbija... da još je i upucala penziju koju ćemo joj svi zarađivati.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija