Pojeo 200 ćevapa i pao u nesvest

Samo što je ministar obrazovanja Žarko Obradović dao znak da Roštiljijada u Leskovcu može da počne, zbog prejedanja je intervenisala Hitna pomoć.
Samo što je ministar obrazovanja Žarko Obradović dao znak da Roštiljijada u Leskovcu može da počne, zbog prejedanja je intervenisala Hitna pomoć.

Miloš Rajković iz obližnjeg Gornjeg Stopanja kod Leskovca zbog opklade je za nešto manje od sat vremena, uz pomoć pet litara špricera, smazao 200 ćevapčića (nešto manje od pet kilograma mesa), ali je "uneredio i gornji i donji sprat" i onesvestio se.

- Ma, daću mu i 500 evra, a ne 100 za opkladu, samo da preživi - vikao je Novica S., Rajkovićev rođak, dok su mu lekari ukazivali pomoć.

Na otvaranje svetskog festivala roštilja sjatilo se preko 60.000 posetilaca iz cele Srbije, ali iz Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, Bugarske, Grčke, Mađarske, Rumunije i Slovenije. U jednom trenutku nastupalo je više od 30 trubačkih orkestara s juga Srbije, a očekuje se i dolazak legendarnog Fejata Sejdića.

  • MissD

    19.11.2012 19:09
    Hleba i igara
    Kakve veze s Roštiljadom ima ministar obrazovanja?!
  • Bombon

    29.08.2012 18:22
    E, sad još samo da ministar Velja magistar Ilić otvori ovogodišnju rakijadu u Pranjanima i postižemo apsolutni kosmički mir.
  • 29.08.2012 18:20
    Ministar OBRAZOVANJA glavni sef na rostiljijadi

    a i gde ce, najbolje se razume u rostilj
    a obrazovanje, pa kome to jos danas potrebno
    ko ima novaca nek se skoluje van Srbije, rarno-razni politicareva deca i unucad i deca vrli nam sposobnih biznismena

    a u Srbiji, e u njoj sve skole zatvoriti i po ceo vazdan rostiljati igrati,protestvovati... a politicari e noci ce od raje krasti li krasti a raja ko raja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija