Ubijen pripadnik Euleksa

Pripadnik Euleksa, koji je jutros ranjen na severu Kosova, podlegao je povredama, izjavio je direktor zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Pripadnik Euleksa, koji je jutros ranjen na severu Kosova, podlegao je povredama, izjavio je direktor zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Ivanović je kazao da je povređeni pripadnik Euleksa dovezen u bolnicu u besvesnom stanju, nešto posle osam sati i da su lekari pokušavali reanimaciju skoro sat vremena, ali bez uspeha.

Pripadnik Euleks carine imao je prostrelne rane nanete hicima iz vatrenog oružja. Portparolka Euleksa Irina Gudeljević izjavila je da se incident dogodio jutros na severu Kosova kod Zvečana, ali nije mogla da iznese druge detalje.

Kako se saznaje incident se dogodio na putu Kosovska Mitrovica - Jarinje, kada je pucano na vozilo Euleksa. Prištinski mediji navode da se radi o A. S iz litvanskog kontingenta Euleksa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija