Magla usporava saobraćaj

Magla usporava saobraćaj na putevima Srbije, a sumaglice ima mestimično duž rečnih tokova i po kotlinama.
Magla usporava saobraćaj na putevima Srbije, a sumaglice ima mestimično duž rečnih tokova i po kotlinama.

U nižim predelima kolovozi su pretežno suvi do mestimično vlažni, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Zbog magle vidljivost je smanjena na području Zlatibora i Crnog Vrha, dok na putevima drugog i trećeg prioriteta ima mestimično snega u raskvašenom stanju i to na području Novog Pazara, Kruševca, Zaječara i Ivanjice.

Zabrana za šlepere i kamione važi na putnim pravcima Aleksandrovac - Grčak - Drenska klisura, Brzeće - Kopaonik i Stanišinci - Dobre voden , gde je obavezna zimska oprema i savetuje se oprezna vožnja.

Zbog temperaturnih razlika, učestali su odroni kroz klisure i useke, odnosno duž nestabilnih kamenih kosina, pa "Putevi Srbije" upozoravaju vozače na odrone koji su i pored redovnog čišćnja i uklanjanja, česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž đerdapske i ibarske magistrale, kroz ovčarsko-kablarsku, grdeličku i sićevačku klisuru.

U okviru druge faze izgradnje Obilaznice oko Beograda, na petlji "Batajnica", zbog izvođenja radova i izgradnje pristupnih saobraćajnica, od 3. marta potpuno je obustavljen saobraćaj na pravcu Beograd - Novi Sad u oba smera, na obilaznica oko Beograda preko petlje "Dobanovci" i petlje "Novi Banovci" u smeru ka Novom Sadu, odnosno Beogradu - Zemun - Batajnički drum - naselje Batajnica - petlja "Novi Banovci" do uključenja na auto-put Beograd - Novi Sad.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.