FOTO: Rampa podignuta, a voz prolazi

Na pružnom prelazu, na samom izlasku iz vojvođanskog sela Ratkovo, svakog trenutka može doći do tragedije.
Na pružnom prelazu, na samom izlasku iz vojvođanskog sela Ratkovo, svakog trenutka može doći do tragedije.

Novosađanka Vanja Lebović bila je neprijatno iznenađena kada je sa svojim ocem u nedelju naišla na pružni prelaz na kom je bila podignuta rampa dok je voz prolazio u punoj brzini.

- Sreća da tata vozi oprezno i da na drumu nije bilo više nikog. Bilo je oko 12:15h. Rampa je bila podignuta, a voz je prolazio. Na svu sreću nije bilo nikakve tregedije, ali ako ovako nastave može da se dogodi - kaže Lebovićeva za 021.

Ona dodaje da ovo nije prvi put da rampa na ovom pružnom prelazu ne bude spuštena dok voz prolazi. - Moj prijatelj koji je vozač kaže da na tom prelazu malo, malo pa niko ne spusti rampu. Tako će biti dok se prvi put ne dogodi neka nesreća - upozorava Vanja.

Inače, ovaj prelaz nalazi se na izlasku iz sela ka Odžacima, kod benzinske pumpe. S koje god strane da se dolazi, izlazi se iz krivine pa je vidljivost s proleća i leti slabija zbog rastinja. Sam putni pravac je izuzetno prometan jer je to najkraći put od Odžaka ka Novom Sadu. (S.K.)

  • ljubomir

    14.05.2014 11:31
    ocigledno da onaj koji je odgovoran za to bas briga za ljudski zivot,,treba ga na robiju terati i da se svi nauce pameti,jer njima kako se zna plate nisu male,a za red ne rade nista za to
  • KOmša

    14.05.2014 08:15
    rampa
    Postoji X prelaza puta preko pruge. Mnogi nemaju rampu. Koji glupson bi se zaletao i vozio preko šina brže od 20km/h? Ko ne gleda dal' voz nailazi??? Treba rampa da radi - tamo gde postoji i treba da je ispravna i da neko (odgovoran) to reguliše... možda bi neko trebao da bude kažnjen za ovo šta vidimo na slici... ali ko voli svoj život gledaće kuda vozi i činiće to promišljeno i pažljivo.
  • Huncut

    13.05.2014 13:39
    Slicno je i sa rampom ispred Backog Gradista...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija