"Istraga o nestanku Tijane Jurić svakodnevno se pojačava"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se istraga o nestanku Tijane Jurić svakodnevno pojačava i da se radi u svim mogućim pravcima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se istraga o nestanku Tijane Jurić svakodnevno pojačava i da se radi u svim mogućim pravcima.

Stefanović je rekao da je to težak slučaj, jer postoji više mogućih pravaca istrage. Angažovan je šef kriminaliteta za Srbiju, beogradska kriminalistička policija i kompletna ekipa je iz Beograda već prve noći otišla u Bajmok i u Suboticu i počela sa radom, istakao je Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova je objasnio da su kod kanala, gde je Tijana nestala, odnosno putića, pronađene patike i jedan veštački nokat, ali da je problem što se odmah te noći pojavilo nekoliko stotina meštana, koji su izgazili to mesto, što je u velikoj meri usporilo istragu.

Prema njegovim rečima, obaveštene su i okolne države i "došla je ekipa iz Mađarske, koja je donela neke prve indicije da je možda Tijana viđena i tamo". Ministar je naveo da su praćeni signali mobilnih telefona, da su policajci na terenu i da su obavljena ispitivanja svedoka i određenih lica.

Stefanović je poručio svima, koji imaju informacije koje bi mogle da dovedu do pronalaska Tijane, da se obrate policiji.

Petnaestogodišnja Tijana Jurić poslednji put je viđena 26. jula u 00.25 časova, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

  • Ivana

    04.08.2014 15:44
    Nadjite jeeeeeee!!!!! Molim se za nju svakodnevno. Nadam se najboljem ishodu iako vreme prolazi i prolazi!!! Roditeljima ne mogu nista da kazem osim da pokusaju da ostanu normalni u ovoj uzasnoj situaciji!
  • LAZA

    04.08.2014 12:05
    ministar
    je nadlezan,ali nek radi svoj posao,prepusti profecionalcima,dr nije dokaz toga.
  • BOBA

    04.08.2014 11:54
    UČINITE VISE OD SVOJIH MOGUĆNOSTI
    Pronadjite to dete !
    Pomozite prvo devojčici, a zatim nesrecnim roditeljima, koji su verujem na ivici svega sto otac i majka mogu podneti.
    Pokazi se Vučiću, Stefanoviću, Veljoviću...!
    Ovo je jače od mećave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.