Na Batrovcima se čeka četiri sata

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazak iz Srbije prema Hrvatskoj čeka se četiri sata, a na ulazak oko pola sata, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazak iz Srbije prema Hrvatskoj čeka se četiri sata, a na ulazak oko pola sata, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Na Batrovcima, prenose mediji, vlada velika nervoza, a vozači sirenama iskazuju nezadovoljstvo.

Na izlazak iz Srbije ka Hrvatskoj preko graničnog prelaza Šid čeka se dva i po sata.

Putnici na izlasku iz Srbije na graničnim prelazima prema Mađarskoj - Horgoš, Bački vinogradi i Kelebija čekaju oko dva sata.

Zadržavanje na graničnom prelazu Gostun na ulasku u Srbiju iz Crne Gore je oko jednog sata. Na graničnom prelazu Preševo, prema Makedoniji, vozila čekaju po 50 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja, prenelo je Ministarstvo.

Samo za putnička vozila od sedam do 19 časova otvoreni su granični prelazi Bajmok, Bački Vinogradi i Đala koje mogu koristiti osim državljana Srbije i Mađarske i putnici iz EU, Švajcarske, Norveške i Irske.

Sredina avgusta, špic letnje turističke sezone i kraj radne nedelje donosi još jednu veliku smenu turista, pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, a posebno ka Mađarskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija