Bačena bomba na trafiku, teško povređena radnica

Radnica u trafici Fortuna S povređena je večeras oko 20 sati, kad je u trafiku u Vodovodskoj ulici u Beogradu bačena eksplozivna naprava.

Radnica u trafici Fortuna S povređena je večeras oko 20 sati, kad je u trafiku u Vodovodskoj ulici u Beogradu bačena eksplozivna naprava, rečeno u MUP-u.

Kako je rečeno u MUP-u, za sada nepoznata osoba ubacila je eksplozivnu napravu u trafiku Fortuna S, a povređena radnica prevezena je u Urgentni centar. Žena je zadobila teške povrede i u svesnom stanju je prevezena u reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Patrola policije sa Čukarice uspela je da uhapsi osobu koja se sumnjiči da je bacila bombu. Bombaš, muškarac starosti starosti oko 50 godina, priveden je na saslušanje.

On je, nezvanično, ubacio ručnu bombu kroz šiber trafike, a zatim mirno sačekao da eksplodira. Bombaš je potom sačekao policiju i predao se, a nezvaničan uzrok napada su neraščišćeni komšijski odnosi.



  • ....

    06.12.2014 23:59
    Bombas
    Sve moze da se resi. Bombasa ubaciti u pokretni WC i vratiti mu bombu, ali zadrzati kasiku.
  • ST

    06.12.2014 22:39
    Psihijatrija...
    Mnogo ih jos seta ulicama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.