Postavljen na čelo preduzeća u kojem je pravio zloupotrebe

Nebojša Mirković imenovan je za v.d. direktora JKP "Beočin", iako je zbog zloupotrebe u istom tom preduzeću osuđen na uslovnu kaznu zatvora.
Nebojša Mirković imenovan je za v.d. direktora JKP "Beočin", iako je zbog zloupotrebe u istom tom preduzeću osuđen na uslovnu kaznu zatvora.

On je osuđen jer je naručio štampanje 8.000 letaka od preduzeća DOO "Efekt 1" iz Beočina po ceni od 79.800 dinara, a za potrebe političke kampanju Stevana Gudurića koji je ispred Socijalističke narodne stranke učestvovao na opštinskim izborima.

Mirković je predstavniku preduzeća "Efekt 1" naložio da napravi lažnu fakturu i navede kako je to, zapravo, materijal za potrebe preduzeća.

Inače, Mirković je za v.d direktora imenovan na sednici Skupštine opštine Beočina, 16. aprila, a nakon sprovedenog javnog konkursa.

  • ns2

    22.05.2015 07:17
    pa SNS ima samo
    Takav kadar .Oni se pravdaju da je i Joza robijao ali je vodio Jugosklaviju .
    Ovde u Srbistanu ROBIJANJE je glavni argument za zaposlenje.A nije ima jos jedan Krivisne prujava u FIOKAMA!
  • Robespierre

    20.05.2015 11:33
    Znamo i vidimo sta se desava ali niko da izadje na ulice.

    Tako nam i treba kada smo stoka a ne narod sa barem malo dostojanstva.
  • 20.05.2015 11:32
    Trt
    Only in Serbia!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina