Bačka Palanka: Humanitarna svirka "Za borca sa osmehom"

"Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade", uz pomoć grupe "Neozbiljni pesimisti", i u saradanji sa klubom "Irish pub Old Celler", organizuje humanitarnu svirku za Aleksandra Stojkovića.
"Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade", uz pomoć grupe "Neozbiljni pesimisti", i u saradanji sa klubom "Irish pub Old Celler", organizuje humanitarnu svirku za Aleksandra Stojkovića.

 

Ovaj dvadesetpetogodišnji mladić je u 21. godini preživeo moždani udar i tešku operaciju urođene srčane mane. Lekari su kasnije dijagnostikovali i bolest vidnog živca, koja je drugi uzročnik slepila u svetu. Aleksandar je zbog ove bolesti ostao 90 odsto slep na jedno oko, a proces slabljenja očnog živca počeo je i na drugom oku.

Troškovi prvih operacija iznose 5.000 evra, ne računajući dalje lečenje i rehabilitaciju. FEP poziva sve građane dobre volje da pomognu "borcu sa osmehom".

Svirka će se održati 6. novembra u "Irish pub Old Celler" klubu u Bačkoj Palanci. Ulaz na svirku iznosiće 200 dinara, a sva sredstva prikupljena od prodaje karata biće namenjena za Aleksandrovo lečenje.

Ljudi dobre volje novac mogu uplatiti i na žiro račun Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade u Komercijalnoj banci: 205-187641-56 ili direktno na tekući račun Aleksandra Stojkovića, NLB banka: 310030030030636986.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina