Novi Bečej: Sređivanjem "Jedinstva" do boljih uslova za rad

Rukovodstvo Sportsko-rekreativnog centra "Jedinstvo" u 2014. godini se "maksimalno potrudilo da poboljša uslove rada svih klubova i grupa građana koje koriste njegove usluge".
Rukovodstvo Sportsko-rekreativnog centra "Jedinstvo" u 2014. godini se "maksimalno potrudilo da poboljša uslove rada svih klubova i grupa građana koje koriste njegove usluge".

Poslednjih meseci su sprovedene i mnoge aktivnosti na održavanju samog objekta, kaže direktor SRC "Jedinstvo", Ranko Janjić. Kao investicije, on navodi zamenu stakla na svetlarnicima sa dvorišne strane i sa strane od autobuske stanice.

"Pošto su nam stakla osigurana, a godinama nismo koristili ta osiguranja, ove godine smo iskoristili tu mogućnost i za sumu od 329.000 dinara promenili smo sve ono što je bilo popucalo. U septembu smo menjali zaštitne mreže iza golova koje nisu menjane punih 28 godina, a investicija je bila vredna 50.000 dinara. Takođe, u septembru smo promenili i ozvučenje koje par godina nije bilo u funkciji", rekao je on.

Prema Janjićevim rečima, neće se stati na učinjenom. Za novembar je planirana kupovina novih strunjača, jer su postojeće dotrajale "Iskoristićemo mogućnost da iz naših budžetskih sredstava u visini od 106.000 dinara kupimo 20 strunjača i svakako poboljšamo uslove za rad i grupa građana i sportskih klubova, pre svega, koji se bave borilačkim veštinama. Do kraja decembra planiramo da zaštitimo svetlarnike iz pravca dvorišta. Pravićemo montažno demontažnu konstrukciju na koju ćemo staviti žicu, tako da se nadam da će trajno biti rešen problem razbijanja i pucanja tog istog stakla", rekao je on.

Svi radovi finansirani su iz ličnog budžeta, iz sopstvenih prihoda, a što se tiče radova na svetlarniku, oni će biti finansirani iz opštinskog budžeta, dok će radnici biti angažovani preko javnih radova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina