Prijava naprednjaka zbog sumnje u korupciju u Skupštini Vojvodine

Naprednjaci sumnjaju da je na sednici Skupštine Vojvodine na delu bila najveća korupcija u novijoj istoriji parlamentarizma u pokrajini i od nadležnih organa će zatražiti da se te sumnje i ispitaju, rekao je član Saveta za Vojvodinu SNS i poslanik u pokrajinskom parlamentu Vladimir Galić.
Naprednjaci sumnjaju da je na sednici Skupštine Vojvodine na delu bila najveća korupcija u novijoj istoriji parlamentarizma u pokrajini i od nadležnih organa će zatražiti da se te sumnje i ispitaju, rekao je član Saveta za Vojvodinu SNS i poslanik u pokrajinskom parlamentu Vladimir Galić.

On je rekao da je DS, nakon principijelnog stava SVM, morala da pribegne različitim metodama i da obezbedi podršku za rekonstrukciju Pokrajinske vlade.

Na pitanje da li će i kada podneti prijavu nadležnim organima, on je odgovorio da je advokat i da dobro zna da prijava ne znači puko ispunjavanje forme, te da je tu prijavu upravo podneo izgovarajući je u kameru.

Na pitanje da prokomentariše optužbe DS da je u toj stranci u početku mandata skupštine bilo 59 poslanika, a da je sada oko 50, te da su pritiscima, kupovinom i ucenama tome doprineli naprednjaci, Galić je rekao da se ona stranka koja gubi podršku bavi takvim stvarima.

  • Prvo

    05.11.2014 12:00
    sebe
    Gospodine naprednjaku prvo podnesite krivične prijave protiv vaših ljudi na Gradskom nivou koji su pokupovali poslanike DS-a ne bi li došli na vlast u Novom Sadu, mislim oko 10-tak poslanika, zatim podnesite krivične prijave protiv Treće Srbije - vašeg partnera koja je zahvaljujući kupovinom dva poslanika DS-a dobila poslaničku grupu u Pokrajini iako nije učestvovala na izborima 2012. godine, zatim podnesite krivičnu prijavu takođe protiv vašeg koalicionog partnera druga Vulina koji je kupio poslanicu DSS-a u Pokrajinskoj skupštini davši joj posao direktora RSSZO.
    LICEMERI JEDNI
    A o Vama gospodine Galiću tek treba da se priča, npr. koliki ste novac "donirali" SNS-u, prilikom prelaska iz DSS-a.
  • 04.11.2014 22:41
    samo ti nemoj!
    i ti govoris o kriminalu!?!a kako si stekao to sve sto imas???seti se raznih privatizacija!pa sto su te oterali iz dss?!za vreme tvog direktorisanja u agenciji za privatizaciju,mnoooge stvari se desile!i ti pitas gde su nasi novci!?pa kod tebe vlado galicu!!sa kesom si dosao iz kikinde,a sad sta imas!?!kako te nije sramota!!!
  • ZoranNS

    04.11.2014 21:59
    SNS članovi svi preletači od predsednika do portir
    SNS je golubarska stranka, svi njeni članovi su preletači, ona nema ni jednog člana koji nije preletač.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina