Subotica: Pokušali da zapale vrtić u Keru

Nepoznate osobe sinoć oko 20 časova pokušale su da zapale objekat vrtića "Ciciban" u mesnoj zajednici Ker.
Nepoznate osobe sinoć oko 20 časova pokušale su da zapale objekat vrtića "Ciciban" u mesnoj zajednici Ker.

Zahvaljujući brzoj reakciji komšija, požar je ugašen i izbegnuta je veća materijalna šteta, imajući u vidu da je zapaljena lamperija koja oblaže spoljašnji deo objekta, a koja je lako zapaljiva. Na lice mesta odmah su izašle ekipe vatrogasaca i policija, koja je izvršila uviđaj, i konstatovala da je pokušano paljenje objekta.

Zaposleni u vrtiću kažu da ovo nije prvi slučaj uništavanja imovine vrtića. Šefica vrtića Biserka Bačić kaže da je sinoć oko 20 časova i 30 minuta primila poziv od koleginice da je neko pokušao da zapali vrtić.

Odmah potom došla je na lice mesta, gde je komšija koji je primetio požar, isti gasio, te je izbegnuta veća nesreća. Inače, zgrada vrtića stara je više od 30 godina, i neophodno je njeno renoviranje. Međutim, ovo nije prvi put da nepoznate osobe uništavaju imovinu vrtića. Krajem avgusta nepoznati počinioci zapalili su jelku u dvorištu, kao i deo zgrade.

Da je izbegnuta prava nesreća, govori i činjenica da se u kotlarnici objekta vrtića nalazi kotao sa velikom količinom nafte koja se koristi za grejanje, a koji je, da se požar proširio mogao da eksplodira i napravi štetu i okolnim objektima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina