FOTO: To nazivate obrvama?

Ništa ne dokazuje bolje da je prirodan izgled najbolja opcija kao loše "dizajnirane" obrve.
Ništa ne dokazuje bolje da je prirodan izgled najbolja opcija kao loše "dizajnirane" obrve.

Ukoliko ikada dobijete želju da iznad očiju nacrtate "najki" znak, geometrijske figure ili napišete odakle ste, predomislite se brzo, poručuju vizažisti.

Pinceta nije igračka, zbog toga se ne igrajte njom, naročito kada su blizu obrve.

Naravno da je poželjno da uklonite višak dlačica, ali to ne znači da treba da ih sklonite sve i nacrtate (privremeno ili trajno) nešto što liči na sve osim na obrve. Portal 4allfails.com ukazuje na neke od najgorih "dizajnerskih" rešenja.

Kratke linije, lukovi koji se pružaju preko čela, izlomljeni geometrijski oblici, veće ili manje tačke, oznake brendova... su nepoželjni ukoliko želite da vas okolina posmatra kao odgovornu osobu.

Mesto rođenja, takođe, ne bi trebalo da bude informacija koju će i slučajni prolaznici moći da saznaju nakon kratkog pogleda u pravcu vašeg lica, poručuju stručnjaci.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti