Studentkinja pijanog napadača za kosu vukla do policijske stanice

Dvadesetogodišnja studentkinja Medijskih studija Pradnaja Mandare vraćala se sa predavanja kada ju je na sred autobuske stanice napao pijani čovek.
Dvadesetogodišnja studentkinja Medijskih studija Pradnaja Mandare vraćala se sa predavanja kada ju je na sred autobuske stanice napao pijani čovek.

Ovaj incident desio se oko 14.30 časova u Mumbaju u Indiji, kada je devojka napadnuta, a niko od ljudi prisutnih na stanici nije reagovao. Kako je izjavila za lokalne medije, pijani napadač je krenuo da je zlostavlja, ali je uspela da ga udari torbom, na šta je on burno reagovao i krenuo da je jače napada.

Međutim, usled očigledno pijanog stanja, on nije mogao da je napadne, stoga je ona iskoristila priliku - uhvatila ga je za kosu i vukla sve do policijske stanice, odlučna da on bude kažnjen.

"Znam da žene ne vole da se žale policiji, ali ja sam želela da on odgovara za ovaj postupak. On je vikao kako će poći sa mnom do stanice, kako ne moram da ga vučem, ali nisam mu verovala. Dovukla sam ga do policije, a niko mi nije pomogao", rekla je hrabra Pradnaja.

Policija je kao napadača identifikovala 25-godišnjeg Čavana Čavdija, narkomana i alkoholičara, koji se nalazi u policijskoj stanici i čega saslušanje.

Ona je dodala da joj je dosta da muškarci napadaju žene jer smatraju da su u vek u mogućnosti da to rade, i ne vidi sebe kao heroja.

"Mislim da treba da se branimo od muškaraca koji misle da mogu da rade šta žele sa nama, kad god to žele", izjavila je ova studentkinja iz Mumbaja.

  • 22.03.2015 16:16
    U Srbiji bi uhapsili nju.
  • 22.03.2015 10:56
    svaka čast
    Nadam se da ga je pre "isporuke " policiji, blago šutirala.
  • 22.03.2015 10:04
    To, sestro! Bitangu preko zuba!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.