"Stormtruper" uhapšen u Americi

Jedan čovek iz Masačusetsa uhapšen je u kostimu stormtrupera iz "Ratova zvezda", pošto je primećen s lažnim pištoljem blizu osnovne škole.
Jedan čovek iz Masačusetsa uhapšen je u kostimu stormtrupera iz "Ratova zvezda", pošto je primećen s lažnim pištoljem blizu osnovne škole.

Četrdestogodišnji Džordž Kros rekao je da je kupio beli plastični kostim i prolazio pored škole na putu do prijatelja kojima je želeo da se pohvali.

Direktor škole, međutim, nije imao razumevanje za storm trupera i policiji prijavio čoveka s pištoljem, a škola je nakratko bila zatvorena. Policija, takođe, nije imala puno razumevanja za nošenje kostima vojnika galaktičke Imperije, pa ga je privela zbog uznemiravanja đaka.

Portparol policije je rekao listu Salem nuz da zbog stanja u društvu tako nešto ne treba raditi i da je Kros imao "pogrešnu procenu". Kros je pušten na slobodu pošto se izjasnio da nije kriv.

  • xx

    06.06.2015 15:19
    A Bananamen se navuko na krek!
  • 06.06.2015 12:10
    Glupa reklama za film kao i one idiotske setnje zombija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.