Na 200 strana odbili zahtev za 42 funte

Jedan Britanac koji je oštetio kola zbog rupe na kolovozu u Eseksu, tražio je od vlasti da mu nadoknade štetu, ali je dobio negativan odgovor – na više od 200 strana.
Jedan Britanac koji je oštetio kola zbog rupe na kolovozu u Eseksu, tražio je od vlasti da mu nadoknade štetu, ali je dobio negativan odgovor – na više od 200 strana.

65-godišnji Teri Roteri iz Bilerikeja u Eseksu naišao je svojim BMW-om na rupetinu na sred puta blizu njegove kuće, koja mu je oštetila točak.

Besan zbog lošeg stanja asfalta Roteri je zahtevao da mu se nadoknade 42 funte, međutim, lokalni Savet je to odbio. Teri je od vlasti dobio obrazloženje na 16 strana, kao i kompletnu strategiju održavanja puteva na 186 strana.

Roteri je u neverici pozvao medije, sa kojima je želeo da podeli ponašanje birokratije, dodavši da od odbijanja ni sa kim iz lokalnog Saveta ne može da stupi u kontakt jer mu se ne javljaju na telefon.

"Mislio sam da se neko zafrkava, to je potpuna besmislica. Pismo odbijanja je gomila gluposti, sa klauzulama, podklauzulama i objašnjenjima zašto se oni ne mogu smatrati odgovornima", rekao je Teri, a prenosi Srbijanet.
  • LimanacNS

    20.04.2011 13:01
    joj
    Molim Vas da ne objavljujete ovakve vesti, samo dajete inspiraciju za naša preduzeća, da na nov način obrazlažu da ne daju građanima ono što im pripada :)
  • TT

    18.04.2011 06:58
    e ali ovde
    možete dobiti odštetu za to što ste stamburali auto na rupu na putu. samo vam treba svedok

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.